آلانتوئین و موارد مصرف آن چیست؟

در این سری از مطالب وبلاگ آواشیمی صبا قصد داریم شما را با آلانتوئین و موارد مصرف آن چیست؟ آشنا سازیم. در ادامه با ما باشید تا در مورد خواص، فواید و عوارض جانبی این ماده نگهدارنده را مورد بررسی قرار دهیم.

آلانتوئین چیست؟

آلانتوئین عصاره ای از برگ گیاه کامفری می باشد. این گیاه که با نام سنفیتون نیز شناخته می شود بومی مناطق گرم آسیا می باشد. آلانتوئین واسطه اصلی متابولیسم در بدن حیوانات و همچنین ارگانیزم های گیاهی شناخته می شود. این ماده از اتم های کربن، هیدروژن، نیتروژن و اکسیژن تشکیل شده است. شکل صنعتی آلانتوئین پودری بلوری است که از فرآیند اکسیداسیون ماده اسید اوریک به دست می آید. آلانتوئین علاوه بر گیاه کامفری به شکل طبیعی در چغندر قند، بابونه، جوانه گندم و دانه های تنباکو نیز موجود می باشد.

حال که با این ماده آشنا شدیم، در ادامه به بررسی موارد مصرف و خواص آلانتوئین می پردازیم.

شما میتوانید برای خرید آلانتوئین به سایت آواشیمی صبا مراجعه کنید.

آلانتوئین

خواص و فواید آلانتوئین

آلانتوئین دارای ویتامین های C، A و E می باشد. این ماده دارای خاصیت های متعددی برای سلامتی می باشد. از جمله این خواص می توان به این موارد اشاره نمود: التیام زخم معده، التیام استخوان شکسته، درمان سنگ کیسه صفرا، قطع اسهال، التیام ترک و شقاق نوک پستان، کاهش ورم حنجره، التیام گلودرد، درمان تبخال، درمان ورم سرمازدگی، تسکین درد ناحیه شکم، کمک به درمان بیماری سل، رفع تپش قلب و درمان عدم دفع ادرار.

اما یکی از موارد مصرف اصلی آلانتوئین در مرطوب کنندگی پوست و لایه برداری سلول های مرده آن می باشد. آلانتوئین می تواند از خشکی پوست جلوگیری کند و باعث مرطوب ماندن سطح پوست می شود. به همین جهت از این ماده به عنوان یکی از اجزای اصلی کرم های مرطوب کننده پوست استفاده می گردد. این ماده علاوه بر این تاثیر فوق العاده ای نیز در کمک به درمان و بهبود زخم های پوستی، بازسازی پوست، گشادی رگ های پوست و افزایش میزان کلاژن و فیبروبلاست دارد. این ماده یکی از مهمترین ماده های ضد التهاب مورد استفاده در تولید کرم ها و محصولات آرایشی و بهداشتی مناسب برای پوست های حساس است. کاهش تحریک پذیری پوست و جلوگیری از ایجاد ناراحتی های پوستی از جمله سوختگی، خارش و حساسیت از دیگر خواص این ماده برای پوست می باشد.

موارد مصرف آلانتوئین

آلانتوئین موجب کمک به تکثیر سلول های پوستی و افزایش طول عمر آنها می گردد. به همین جهت از آن در تولید کرم های ضد چروک استفاده می شود. این ماده همچنین به جهت تاثیر در بهبود زخم های پوستی و درمان آکنه پوست در تولید پمادهای سوختگی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

کرم های مرطوب کننده، کرم های ضد آفتاب، محصولات بهداشت دهان و دندان، رژ لب ها، شامپوها، کرم های ضد جوش، لوسیون ها، روشن کننده ها، کانسیلرها، داروهای پسوریازیس، ژل های ضد درد، کرم پودرها و کرم های پوششی از جمله مهمترین مواد آرایشی و بهداشتی حاوی این ماده می باشند.

به طور خلاصه باید گفت پیشگیری و درمان خشکی پوست و لب از مهمترین موارد مصرف آلانتوئین است. این ماده همچنین می تواند در کمک به تسکین دردهای پوستی، روشن سازی پوست، صافی پوست و جوانسازی سلول های پوست نیز مفید واقع شود.

عوارض جانبی

آلانتوئین به طور کلی ماده ای غیر سمی و بی خطر محسوب می شود. اما می تواند در برخی از افراد منجر به ایجاد حساسیت شود. ایجاد خارش پوست، سرخی پوست، ایجاد جوش های صورت و همچنین سوزش پوست از جمله مهمترین عوارض جانبی احتمالی این ماده می باشند. در هنگام مشاهده این موارد و در صورت استفاده از محصولات مراقبت از پوست که حاوی این ماده می باشند لازم است مصرف آنها را سریعا قطع نموده و جهت مشاوره به پزشک متخصص رجوع نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ماده آلانتوئین، خواص و موارد مصرف آن می توانید به مطالب موجود در وب سایت آواشیمی صبا مراجعه کنید. شرکت آواشیمی صبا با برخورداری از سابقه ای طولانی و اعتباری مثال زدنی در حوزه واردات مواد اولیه صنعتی، دارویی، و آرایشی و بهداشتی، بالاترین کیفیت و بهترین خدمات را در این حوزه به شما عرضه می کند.

ادامه مطلب
کامفور و موارد مصرف آن چیست؟

کامفور و موارد مصرف آن چیست؟

در این سری از مطالب وبلاگ آواشیمی صبا می خواهیم شما را با کامفور و موارد مصرف آن چیست؟ آشنا سازیم. در ادامه این مطلب به معرفی خاصیت های کامفور برای سلامتی و همچنین استفاده های صنعتی از این ماده نگهدارنده خواهیم پرداخت.

کامفور چیست؟

این ماده نوعی ترکیب آلی است که دارای خواص متعددی برای سلامتی می باشد. کامفور یک ماده‌ مومی، شفاف، جامد و سفیدرنگ است. این ماده از ترکیب اتم‌ های کربن و هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده است. مهمترین ویژگی این ماده بوی بسیار قوی و تند آن می‌ باشد. این ماده از صمغ درخت کامفور گرفته می‌ شود. این درخت در آسیای مرکزی و شرقی علی الخصوص کشورهای مالزی، ژاپن و اندونزی به طور فراوان یافت می شود.

حال می خواهیم به موارد مصرف و خواص کامفور بپردازیم.

کامفور

خواص کامفور

این ماده دارای خاصیت ضدعفونی کنندگی و بی حس کنندگی است. این ماده همچنین ضد التهاب و ضد روماتیسم نیز می باشد. از دیگر ویژگی های این ماده می توان به آنتی نورالژی و آنتی اسپاسمودیک بودن آن اشاره نمود. همچنین معمولا از آن در درمان سرفه، صاف کردن سینه و قطع آبریزش بینی نیز استفاده می گردد. این ماده دارای خاصیت کاهش هیجان و اضطراب می‌ باشد. یکی دیگر از موارد مصرف کامفور این است که می‌ تواند در کاهش میل جنسی نیز موثر باشد. از این ماده می توان به صورت موضعی جهت تسکین درد، خارش و سوزش استفاده نمود. تسکین احتقان سینه نیز از دیگر خواص این ماده می باشد.

کامفور همچنین می تواند جهت درمان قارچ، زگیل، آکنه و التهاب ناشی از نیش حشرات نیز مورد استفاده قرار گیرد. تسکین دردهای عضلانی، درمان تب خال، نرم کردن ترک پاشنه، درمان میخچه پا و تسکین سندرم پای بیقرار از دیگر خواص مهم این ماده است. علاوه بر این می توان از روغن کامفور جهت پیشگیری از ریزش مو، بهبود رشد مو و افزایش لطافت آن نیز استفاده نمود. این ماده همچنین در درمان شپش سر نیز تاثیر فوق العاده ای دارد. درمان هموروئید و استئو آرتریت نیز از دیگر خواص این ماده می باشند.

از جمله عوارض جانبی کامفور می توان به ایجاد ناراحتی معده، ایجاد گاز معده، قولنج، ایجاد تهوع و اسهال و استفراغ اشاره نمود. این ماده در مواردی می تواند موجب بروز هذیان گویی، انقباض قلب و تشنجات صرع مانند نیز شود. همچنین باید توجه داشته باشید که حداکثر دوز مناسب برای مصرف خوراکی این ماده بین ١٢٥ تا ٣٧٥ میلی گرم در روز است. مصرف بیشتر از این میزان از این ماده می تواند موجب بروز مسمومیت گردد.

شما میتوانید برای خرید کامفر به سایت آواشیمی صبا مراجعه کنید.

موارد مصرف صنعتی کامفور

کامفور به دلیل خواص فوق العاده در درمان سرفه و سرماخوردگی در تولید انواع پمادهای مالیدنی مربوط به سینه و گلو مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین خاصیت ضد التهابی این ماده سبب شده تا از آن در تولید انواع کرم ها و محصولات مراقبت از پوست نیز استفاده شود. همچنین امروزه انواع مختلفی از کرم های کامفور در داروخانه ها موجود هستند که از آنها جهت برطرف کردن گرفتگی بینی و راحت تر شدن تنفس استفاده می گردد. این ماده به علت برخورداری از خاصیت تسکین دردهای عضلانی در تولید انواع روغن ها و کرم های ماساژ نیز به کار گرفته می شود.

یکی از مهم ترین موارد مصرف صنعتی کامفور بهره گیری از آن در تولید اسپری ها و مواد حشره کش می باشد. این ماده یکی از قوی ترین ترکیبات جهت دفع و نابود کردن حشرات است. در واقع بوی نامساعد اسپری های حشره کش ناشی از وجود این ماده در ترکیبات سازنده آنها می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره ماده کامفور و موارد مصرف آن می توانید به مطالب موجود در وب سایت آواشیمی صبا مراجعه کنید. شرکت آواشیمی صبا با برخورداری از بیست سال سابقه درخشان در حوزه واردات مواد اولیه صنعتی و آرایشی و بهداشتی، بالاترین کیفیت و بهترین خدمات در این زمینه را به شما ارائه می دهد.

ادامه مطلب
فنوکسی اتانول و کاربردهای آن چیست؟

فنوکسی اتانول و کاربردهای آن چیست؟

در این سری از مطالب وبلاگ آواشیمی صبا قصد داریم شما را با فنوکسی اتانول و کاربردهای آن چیست؟ آشنا سازیم. این ماده که در دسته نگهدارنده ها قرار میگیرد، مایعی روغنی و بی‌رنگ است که از اتم‌های کربن، اکسیژن و هیدروژن تشکیل شده است.

فنوکسی اتانول چیست؟

فنوکسی اتانول مایعی روغنی و بی‌رنگ است که از اتم‌های کربن، اکسیژن و هیدروژن تشکیل شده است. این ماده نوعی نگهدارنده می‌باشد. فنوکسی اتانول به علت دارا بودن قیمتی مناسب از استفاده صنعتی بالایی برخوردار است. این ماده دارای حالتی چرب و چسبناک می‌باشد و از بوی مطبوعی شبیه به بوی گل روز برخوردار است.

نقطه‌ی جوش فنوکسی اتانول ٢۴٧ درجه سانتی‌گراد است. این نقطه‌ی جوش بالا باعث شده تا این ماده دارای مقاومت بسیار خوبی در برابر حرارت بالا باشد. همچنین این ماده شکل فیزیکی خود را در دماهای بسیار زیاد نیز حفظ می‌نماید. این ماده نوعی ضد باکتری و ضد ویروس است و یکی از حلال‌های بسیار پرکاربرد در صنعت می‌باشد. در ادامه به شرح کاربردهای صنعتی فنوکسی اتانول می‌پردازیم.
فنوکسی اتانول

کاربردهای فنوکسی اتانول

  1. ساخت عطر: این ماده به دلیل برخورداری از بوی مطبوع و همچنین ویژگی تثبیت کنندگی به طور گسترده در صنعت تولید عطر و ادکلن مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  2. تولید مواد ضدعفونی کننده: این ماده به دلیل دارا بودن ویژگی ضدمیکروبی خود در پروسه‌ی تولید مواد ضدعفونی کننده و پاک کننده نیز کاربرد دارد.
  3. تولید مواد آرایشی و بهداشتی: این ماده در تولید انواع گوناگونی از مواد آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد که از جمله‌ی آنها می‌توان به این موارد اشاره کرد: انواع کرم‌ها و مواد مرطوب کننده، کرم‌های ضد آفتاب، خنک کننده‌ها، سایه‌ی چشم، ریمل، انواع شامپوها، براق کننده‌های لب، مواد شستشوی بدن، انواع خمیر دندان، مواد از بین برنده‌ی موهای زائد، دئودورانت، کرم‌های اصلاح صورت، لوسیون‌ها، لاک‌های ناخن، رنگ مو، اسپری مو، ضدعفونی کننده‌های دست، ژل‌های سونوگرافی، کانسیلر و انواع صابون‌ها.

ویژگی‌های فنوکسی اتانول

مهمترین ویژگی فنوکسی اتانول خاصیت نگه دارندگی و تثبیت کنندگی آن است. همین مساله نیز باعث استفاده‌ی وسیع از آن در تولید مواد آرایشی و بهداشتی شده است. این ماده به علاوه دارای ویژگی ضد میکروبی نیز هست. این دو ویژگی در کنار هم باعث می‌شوند تا این ماده به شدت در افزایش طول عمر محصولات مختلف مفید و اثربخش واقع شود.

علاوه بر این فنوکسی اتانول به هیچ وجه با نور و هوا نیز واکنش نشان نمی‌دهد و استفاده از آن به عنوان نگه دارنده کاملا کارآمد می‌باشد. این ماده همچنین در مقایسه با دیگر مواد شیمیایی هم تراز خود از پارابن بسیار کمتری نیز برخوردار است و درجه‌ی سمی بودن آن بسیار پایین است. البته لازم به ذکر است که میزان مجاز استفاده از این ماده در تولید مواد آرایشی و بهداشتی حداکثر یک درصد است. استفاده‌ی بیش از این مقدار از آن می‌تواند سبب بروز مسمومیت یا آلرژی شود.

تحریک پوست و ایجاد واکنش‌های آلرژیک به خصوص در نوزادان مهمترین عارضه‌ی جانبی این ماده می باشد. فنوکسی اتانول همچنین می‌تواند موجب سوزش پوست، اگزما، کهیر و بروز بثورات پوستی نیز بشود. شدت این عوارض برای کودکان زیر سه سال بسیار بیشتر است و باید مراقب تماس آنها با این ماده بود.

روش تولید

در قبل به معرفی فنوکسی اتانول و کاربردهای آن پرداختیم، حال ببینیم که این ماده چگونه تولید میشود.

این ماده به دو صورت طبیعی و آزمایشگاهی قابل تولید می باشد. شکل طبیعی تولید آن از طریق چای سبز است. این ماده به طور طبیعی در چای سبز وجود دارد و می‌توان به شکل مستقیم آن را از چای سبز استخراج نمود. اما روش تولید آزمایشگاهی آن از طریق مجاورت اتیل اکسید و فنول است. این دو ماده‌ی شیمیایی که یکی در حالت گاز و دیگری در حالت جامد به سر می‌برند تحت شرایط حرارت و فشار بالا با یکدیگر واکنش انجام می دهند و ترکیب آنها فنوکسی اتانول را تشکیل می‌دهد.

فنوکسی اتانول 2

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره‌ی خرید فنوکسی اتانول و خصوصیات و کاربردهای آن می‌توانید به مطالب وب‌سایت آواشیمی صبا مراجعه کنید. شرکت آواشیمی صبا با دارا بودن بیست سال سابقه‌ی درخشان و برخورداری از اعتبار بالا در حوزه‌ی واردات مواد اولیه‌ی صنعتی، دارویی و آرایشی و بهداشتی، عرضه کننده‌ی بالاترین کیفیت و بهترین خدمات در این زمینه می باشد.

ادامه مطلب
ایمیدازولیدینیل اوره و کاربردهای آن چیست؟

ایمیدازولیدینیل اوره و کاربردهای آن چیست؟

در این مطلب از سری مطالب منتشر شده در وبلاگ آواشیمی صبا از بخش دانستی‌های شیمی ، شما را با ایمیدازولیدینیل اوره و کاربردهای آن آشنا سازیم.

ایمیدازولیدینیل اوره و کاربردهای آن

ایمیدازولیدینیل اوره از مشتقات اوره و به صورت پودر سفید است ، این ماده از رشد و تولید مثل میکروب ها جلوگیری می کند و میکروارگانیسم ها را نیز از بین می برد.

کاربرد ایمیدازولیدینیل اوره

ایمیدازولیدینیل اوره برای درمان، کنترل، پیشگیری و بهبود برخی بیماری ها استفاده می شود و اسیدهای چرب را خنثی می کند.

همچنین در لوازم آرایشی عمدتا به عنوان نگهدارنده به تنهایی و همراه با سایر مواد نگهدارنده استفاده می شود.

نیز از فاسد شدن لوازم آرایشی و مراقبت شخصی جلوگیری می کند.

این ماده در بسیاری از محصولات مانند لوسیون ها، کرم ها، نرم کننده های مو، شامپوها و دئودورانت ها یافت می شود.

ایمیدازولیدینیل اوره

 

چه محصولاتی ممکن است حاوی ایمیدازولیدینیل اوره باشند؟

  • لوسیون آرام بخش
  • لوازم آرایش
  • کانسیلر
  • خط چشم
  • مژه و ابرو
  • ریمل
  • دئودورانت ها
  • بوگیرها
  • مراقبت از مو
  • حالت دهنده
  • اسپری مو
  • ریکاوری مو
  • پماد
  • شامپو
  • لوسیون ها و مراقبت از پوست
  • بعد از اصلاح و آبرسانی
  • کرم دور چشم ضد خستگی
  • کرم مرطوب کننده سفت کننده ضد چروک
  • پاک کننده کوتیکول
  • براشینگ منافذ عمیق
  • شستشوی فوم آکنه (10% bpo)
  • پاک کننده ژل
  • لوسیون دست و بدن
  • کرم مرطوب کننده
  • پدهای پاک کننده منافذ
  • اسکراب کردن
  • ضد آفتاب
  • پمادها و کرم های موضعی درمانی

اورهایمیدازولیدینیل اوره (IU) عوامل آزاد کننده فرمالدئید هستند که به عنوان نگهدارنده ضد میکروبی در بسیاری از لوازم آرایشی، محصولات مراقبت از پوست، شوینده های خانگی و (چندین) فرمولاسیون کرم و پماد دارویی استفاده می شوند.

به عنوان کلاس های عمومی آرایشی، محصولات مراقبت از پوست شایع ترین علت درماتیت تماسی آلرژیک به DU و/یا IU هستند و پس از آن محصولات مراقبت از مو، پاک کننده های صورت، محصولات ضد آفتاب، آرایش، پاک کننده های بدن و محصولات بهداشتی صمیمی قرار دارند.

آرایشگران، ماشین‌کارها و کارگران تولیدی همگی می‌توانند در معرض IU و DU قرار بگیرند. اگرچه یک عامل میکروب کش موثر است، اما فعالیت آن در برابر قارچ ها محدود است.

بنابراین DU/IU اغلب با پارابن ها برای فعالیت ضد قارچی ترکیب می شود.

به نظر می رسد DU نسبت به IU حساس کننده قوی تری باشد. بیمارانی که به فرمالدئید حساسیت دارند باید از سایر عوامل آزادکننده فرمالدئید مانند IU، DU و کواترنیوم-15 و DMDM ​​هیدانتوئین اجتناب کنند.

اثرات جانبی

در زیر برخی از عوارض جانبی احتمالی که ممکن است با داروهای حاوی ایمیدازولیدینیل اوره رخ دهد، آمده است.

اگر متوجه هر یک از عوارض جانبی زیر شدید، با پزشک خود مشورت کنید، به خصوص اگر از بین نرفتند.

  • درماتیت
  • اریتم خفیف
  • خارش
  • زخم پوستی

اگر متوجه عوارض جانبی دیگری شدید که در بالا ذکر نشده است، برای مشاوره پزشکی با پزشک خود تماس بگیرید.

موارد احتیاط مصرف ایمیدازولیدینیل اوره

قبل از استفاده از این دارو، پزشک خود را در مورد لیست فعلی داروها، محصولات بدون نسخه (مانند ویتامین ها، مکمل های گیاهی و غیره)، آلرژی ها، شرایط از قبل موجود و شرایط پزشکی، وضعیت فعلی سلامت (مثلا بارداری)، جراحی آینده و غیره مطلع سازید.

برخی از شرایط سلامتی ممکن است شما را بیشتر مستعد عوارض جانبی دارو کند. آن را طبق دستور پزشک خود مصرف کنید یا دستورالعمل در داخل محصول را دنبال کنید. دوز تجویزی بر اساس شرایط شما است.

ایمنی

برخی از افراد حساسیت تماسی به ایمیدازولیدینیل اوره دارند که باعث درماتیت می شود. چنین افرادی اغلب به دیازولیدینیل اوره نیز حساسیت دارند.

علاوه بر اینکه یک آلرژن است، یک آزاد کننده فرمالدئید نیز می باشد، به این معنی که در هنگام تجزیه فرمالدئید سرطان زا را به آرامی آزاد می کند.

در سال 6-2005، چهاردهمین آلرژن رایج در آزمایش پچ بود.

همچنین شما میتوانید برای خرید ایمیدازولین اوره به سایت آوا شیمی صبا مراجعه کنید.

ادامه مطلب
بنزوئیک اسید و موارد مصرف آن

بنزوئیک اسید و موارد مصرف آن چیست؟

از سری مطالب دانستی‌های شیمی در سایت آواشیمی صبا ، در این مطلب با معرفی بنزوئیک اسید و موارد مصرف آن در خدمت شما همراهان گرامی خواهیم بود تا بیشتر با این ماده نگه دارنده آشنا شوید.

بنزوئیک اسید و موارد مصرف آن

بنزوئیک اسید چیست؟

بنزوئیک اسید به یک ماده جامد سفید رنگ اشاره دارد و یک اسید کربوکسیلیک معطر ساده در نظر گرفته می شود.

این ماده به طور طبیعی در گیاهان یافت شده است و به عنوان بیوسنتز فوری برای تعداد زیادی از متابولیت های ثانویه عمل می کند که در ماست، آلو خشک، سیب و توت فرنگی وجود دارد، حاوی نمکی است که برای حفظ و نگهداری مواد غذایی به کار می رود.

ساختار بنزوئیک اسید

فرمول: C 7 H 6 O 2

ساختار این ماده پیچیده است و مولکول آن از حلقه ای تشکیل شده است که به حلقه بنزن معروف است و یک گروه کربوکسیل به آن متصل می باشد.

این ماده از 15 اتم تشکیل شده است که از این تعداد 7 اتم کربن، 6 اتم هیدروژن و 2 اتم هیدروژن دارد.

فرمول اسید بنزوئیکC 7 H 6 O 2 یا C 6 H 5 COOH
وزن مولکولی / جرم مولی122.12 گرم در مول
تراکم1.27 گرم بر سانتی متر 
نقطه جوش523 هزار
نقطه ذوب395هزار

خواص فیزیکی

  • بنزوئیک اسید در حالت جامد بی رنگ و کریستالی است.
  • ساختار کریستالی این ترکیب مونوکلینیک است.
  • وجود یک حلقه معطر وجود دارد که بوی بسیار مطبوعی به ترکیب می دهد.
  • چگالی آن با رسیدن به دمای بسیار بالا به 1.075 کاهش می یابد.

 

بنزوئیک اسید

 

خواص شیمیایی

  • بنزوئیک اسید وقتی در آب قرار می گیرد محلول است.
  • همچنین در مواد شیمیایی مختلف مانند تتراکلرید کربن، بنزن، الکل و استون محلول است .
  • تفکیک آن مطابق با 4.2 در سطح ثابت (pKa) است.
  • واکنش بنزوئیک فقط در حلقه آروماتیک یا زمانی که در گروه کربوکسیل وجود دارد رخ می دهد.

موارد مصرف

این ماده در زمینه های مختلفی استفاده می شود؛ از جمله:

  • در فرآیند تولید فنل استفاده می شود.
  • در تولید پمادهای مختلف استفاده می شود که می تواند هر نوع بیماری عفونت قارچی پوست را درمان کند.
  • به عنوان منبع نگهداری در صنایع غذایی استفاده می شود.
  • یک عنصر مهم در بسیاری از لوازم آرایشی مد مانند رژ لب و برق لب است.
  • به عنوان پیش ماده برای بنزوئیل کلرید استفاده می شود.
  • یکی از اجزای اصلی شستشوی صورت، خمیر دندان و دهانشویه اسید بنزوئیک است.
  • همچنین برای تولید مواد دافع حشرات و رنگ به کار می رود.

 پماد بنزوئیک اسید

بنزوئیک همراه با اسید سالیسیلیک به جلوگیری از عفونت های مختلف که توسط باکتری های خطرناک ایجاد می شوند، کمک می کند.

اسید سالیسیلیک از بدن در برابر ریختن سلول های مرده و زبر پوست محافظت می کند. این ماده با سالیسیلیک ترکیبی از داروها را تشکیل می دهد که برای درمان التهاب و تحریک پوست ناشی از سوختگی، عفونت های قارچی، نیش حشرات استفاده می شود.

بنزوئیک اسید برای پوست

این ماده به طور طبیعی در پوست گیلاس، پوست کاسیا، انیسون، چای و تمشک یافت می شود. از مزایای این ترکیب بر روی پوست می توان به کاهش پیری در زنان اشاره کرد.

همچنین خاصیت مرطوب کنندگی و تسکین دهنده دارد.

شکل مهمی از این ماده که به نام اسید وراتریک شناخته می‌شود، دارای خواص آنتی ‌اکسیدان‌های با غلظت بالا است که به خنثی کردن همه رادیکال ‌های آزاد موجود در محیط اطراف ما کمک می ‌کند.

این ماده در انواع محصولات آرایشی که روی صورت استفاده می شود نیز وجود دارد.

بنزوئیک اسید در غذا

این ماده به عنوان نگهدارنده مواد غذایی برای نوشابه ها و آب میوه هایی که سطح pH اسیدی در آن ها وجود دارد، استفاده می شود.

به شکل بنزوات سدیم و نمک سدیم وجود دارد. بنزوئیک موجود در غذا به عنوان یک ماده ایمن و سالم در نظر گرفته می شود.

استفاده از اسید بنزوئیک در داروسازی

از این ماده نیز در صنعت داروسازی به عنوان یک داروی نگهدارنده استفاده می شود.

این در محصولات مختلف کودک، محصولات ناخن و مو، محصولات پوست، محصولات حمام وجود دارد و توسط بسیاری از پزشکان ترجیح داده می شود.

همچنین به عنوان ضد قارچ، ضد میکروبی نیز شناخته می شود و به شکل کپسول نیز وجود دارد.

شما می توانید برای خرید بنزوئیک اسید به سایت آوا شیمی صبا مراجعه فرمایید.

ادامه مطلب